Câți suporteri asistă la derby-ul FC U Craiova

featured image

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 21:48

Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 21:47

Fanii au luat cu asalt stadionul din Craiova, iar la primul fluier al arbitrului erau pe stadion aproximativ 23.000 de fani.

Spectacol în tribune la FC U Craiova – Universitatea Craiova

Suporterii celor două formații și-au împărțit peluzele, iar în startul meciului au aprins fumigene și au afișat bannere.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a pășit în față de două ori în fața clubului lui Adrian Mititelu. 2-0 s-a terminat în ambele meciuri.

Acum, se poate spune că situația s-a mai schimbat. În startul sezonului, FCU Craiova stă mai bine în clasament. În primele trei etape a obținut patru puncte și se află pe a noua poziție, iar Universitatea este mult mai aproape de zona fierbinte, cu două puncte din nouă posibile.

FCU Craiova – Universitatea Craiova | Cum arată echipele până acum

Universitatea a remizat în prima etapă cu Sepsi OSK (2-2) și a continua seria de rezultate negative: egal cu ‘U’ Cluj în a doua etapă și înfrângere cu Rapid în a treia. În conference League, acolo unde se luptă pentru o calificare, a trecut de Vllaznia cu 4-1 la general, în turul al doilea, iar în turul trei a bifat deja o evoluție în dubla manșă cu Zorya, terminată 0-1 în favoarea ucrainenilor.

De cealaltă parte, FCU Craiova și-a făcut apariția doar în noul sezon al Superligii. A fost învinsă de Farul Constanța pe stadionul de la nivelul mării, din prima etapă, a reușit să producă surpriza pe căldura caniculară din Dolj, din meciul cu CFR Cluj, terminat 3-1, și a remizat satisfăcător cu FCSB pe Arena Națională etapa trecută (1-1).

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment