Подрузі, коханій, сестрі: який презент підготувати дівчині-іменинниці

featured image

Обрати достойний сюрприз представниці прекрасної статі — завдання не з легких. То розмір треба підібрати вірно, то з тоном шкіри вгадати, а вподобання — у неї їх сотні! Так, знаємо. Але ж з кожної ситуації є вихід. Тому вибрати хороший подарунок дівчині на День народження теж реально.

І щоб ви дійсно в цьому переконалися, ми підготували для вас поради з підбору оригінального сюрпризу й самі ж варіанти. Тому читайте та переймайте наш досвід — ми віримо, що ви зробите правильний вибір.

Як правильно обирати подарунок дівчині на День народження

Перше, на що треба звернути увагу — це близькість ваших стосунків. Навіть подруги можуть знати одна про одну більше, ніж сестри, погодьтеся. Та, якщо ви хлопець, а ваші стосунки тільки нещодавно розпочалися, не варто перетинати межу.

  1. Уважно слухайте близьку людину. Практично кожна леді бодай раз, та все одно в розмові з вами розкаже про свої потреби та бажання, адже жінкам завжди чогось не вистачає.
  2. Дівчата “люблять очима”, але все залежить від віку. Для одних приємно, коли заради них здійснюють подвиги. Для інших достатнього гарно запакованого подарунка — цим також не можна нехтувати.
  3. Леді дуже цінують пережиті емоції. Це не означає, що щороку потрібно робити вечірку-сюрприз або викрадати її з дому. Дозвольте їй відчути свято, що вона улюблена сестра чи подруга, найкраща у світі кохана жінка.
  4. Опирайтеся на вподобання леді — це ключ до корисних та приємних дарунків. Проаналізуйте її захоплення, звички та спосіб життя — багато цікавих варіантів можливо знайти саме тут.

І пам’ятайте: що ви не обрали б, ніколи не забувайте про квіти — кожній жінці приємно їх отримувати. Це завжди покращує настрій і додає впевненості.

Варіанти оригінальних подарунків дівчині

А тепер найцікавіше — що ж таке придбати й вручити, аби принести радість та хороші спогади іменинниці про свято? Наводимо кілька ідей нижче:

  • Для догляду за собою. З декоративною косметикою важко вгадати — не улюблений бренд, погана якість, не той тип шкіри й так далі. Але все ж догодити можна! Набір для домашнього СПА, салонний догляд за волоссям, ручний масажер — ці речі стануть хорошими подарунками для панянки.
  • Для відпочинку. Багато жінок зараз хочуть бути вільними, незалежними й успішними, тому працюють 24 години на добу й зовсім забувають про відпочинок. Поїздка за місто на вихідні з проживанням в будиночку в лісі — чудова можливість для єднання з природою та емоційного відпочинку.
  • Творчим особистостям. Хтось обирає творчість для хобі й малює картини у вільний час, а хтось з улюбленого заняття робить таку ж саму роботу й отримує задоволення. Ви можете підібрати фотоапарат моментального друку, набір для малювання аквареллю, майстер-клас з гончарства або урок з виготовлення свічок — тут фантазії немає меж.
  • Трудоголіку. Є особи, які багато працюють, все тримають під своїм контролем, тримають кілька бізнесів і мало приділяють часу собі. Тому іменний планер з гравіюванням, стильна шкіряна сумка або релакс в СПА-салоні дуже навіть будуть доречними.

Прогулянка на конях, дерев’яна карта України чи світу на стіну, пошиття одягу на замовлення чи політ на повітряній кулі — навколо вас безліч цікавих ідей. Озирніться й оберіть найбільш вдалу.

Read More


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment